Mustard Sport

Venda de bicicletes elèctriques a Barcelona

A Catalonia Cicles venem bicicletes elèctriques a Barcelona. A la nostra botiga podràs trobar gran varietat de bicicletes elèctriques en diversos colors, mides, tipus o estils.

Les nostres bicicletes elèctriques són molt útils per anar a la feina o desplaçar-te en bicicleta sense fer esforç físic.

Les bicicletes elèctriques són còmodes, tenen bon preu i no contaminen, respectant així la cura al medi ambient.

Aquestes bicicletes, fan que sigui fàcil i ràpid descobrir Barcelona, sense haver de fer molt esforç i podent triar els nivells d'intensitat del motor. Per això són molt populars a tot Europa.

Megamo Trek Montana Stevens Felt Scott

Bicis elèctriques

Aquestes bicicletes solen tenir una potència màxima de 250W

Solen arribar a una velocitat màxima de 25km/h, i el motor només s'activa quan l'usuari pedaleja, per la qual que són molt segures.

Venem bicicletes elèctriques amb tot tipus de necessitats com seients de cuir, portaequipatges, timbre, etc.

El motor se sol desconnectar quan la bicicleta arriba als 25km/h per seguretat i solen tenir un pes màxim de 40kg.

Bicis elèctriques

Totes les nostres bicis elèctriques es poden personalitzar amb dissenys que cridin l'atenció i que agradin més als nostres clients.

Les bateries se solen recarregar mitjançant un endoll normal i triga entre 2 i 5 hores a recarregar la bateria completa, depenent del model.

Les bicicletes elèctriques plegables són especialment útils en el cas que es vagin a ficar en algun transport públic com el metro o l'autobús.
Si busques anar en bici per la ciutat o passejar a l'aire lliure sense esforç, vine a buscar a Catalonia Cicles les millors bicicletes elèctriques a Barcelona amb el millor preu possible.

T'interessa alguna bici?