Cascs

Cascs

A Catalonia Cicles venem cascs a Barcelona per a bicicletes en diverses mides, colors i dissenys. Protegeix el teu cap amb un casc per a bicicleta que evita danys en cas de caigudes.

Llums

Llums

A Catalonia Cicles venem llums a Barcelona per a diversos tipus de bicicletes i amb diferents intensitats. Afegeix llums a la teva bicicleta per veure't sempre, perfecte a la nit i en dies ennuvolats.

Seients

Seients

A Catalonia Cicles venem seients a Barcelona per a diversos tipus de bicicletes en diversos colors i dissenys. Troba el selló que més s'ajusti al teu cos, que et quedi més còmode i que tingui un disseny innovador.

Guants

Guants

A Catalonia Cicles venem guants a Barcelona per a bicicletes en diverses mides, colors i dissenys. Protegeix les teves mans de cops i esgarrapades en cas de caigudes o simplement utilitza'ls per combatre el fred.

Cistelles

Cistelles

A Catalonia Cicles venem cistelles a Barcelona per a bicicletes en diverses mides, colors i materials. Afegeix una cistella a la teva bicicleta i podràs portar petits objectes a més de donar-li un aspecte vintage a la teva bici.

Gorres

Gorres

A Catalonia Cicles venem gorres a Barcelona per a bicicletes en diverses mides, colors i dissenys. Protegeix el teu cap del sol amb una gorra per a bicicleta que fa que no es calenta el cap amb el sol , a més, d'anar a la moda.

Frens

Frens

A Catalonia Cicles venem frens a Barcelona per a diversos tipus i mides de bicicletes. Si necessites canviar els frens de la bici per uns nous, compra uns frens i te'ls instal·lem.

Quadres

Quadres

A Catalonia Cicles venem quadres a Barcelona per a bicicletes de diferents mides i per a diferents tipus de bicicleta. Quadres d'acer que garanteixen una major durabilitat i força, a més d'un atractiu disseny.

Manillars

Manillars

A Catalonia Cicles venem manillars a Barcelona per a bicicletes de diferents mides i tipus de bicicleta. Manillars realitzats en alumini que aporten un gran adherència i confort.